Tietosuojaseloste

GLOSS HAMMASHOITOPALVELUT OY:N ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE
Pvm: 24.5.2018

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLOSS Hammashoitopalvelut Oy
Snellmaninkatu 19-21 A 13
00170 HELSINKI
Puh. 010 387 8270
Y–tunnus: 2183967-3

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Arja Korpelainen, asiakaspalvelu@glosshymy.fi

3. REKISTERIN NIMI
GLOSS Hammashoitopalvelut Oy asiakas- ja markkinointirekisteri

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA PERUSTE
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on GLOSS Hammashoitopalveluiden ja asiakkaan välinen asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys. Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavissa käyttötarkoituksissa:
•    Asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitaminen, toteuttaminen, kehittäminen ja seuranta.
•    Asiakassuhteiden analysointi, ryhmittely ja raportointi sekä muut GLOSS Hammashoitopalveluiden liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tarkoitukset.
•    Asiakaspalautteen ja asiakkaan tyytyväisyystietojen kerääminen ja käsittely.
•    Glosshymy.fi-verkkopalvelun käyttökokemuksen parantamiseen, tavoitteena kohdentaa viestimme niin, että asiakas tai potentiaalinen asiakas saa juuri itselleen sopivaa viestintää

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteröidystä voidaan tallentaa muun muassa seuraavia tietoja:
•    Nimi, kutsumanimi, henkilötunnus, asiakasnumero, sukupuoli, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tarpeelliset yhteystiedot.
•    Lähiomainen, huoltaja, huollettava ja ikä.
•    Palvelujen käyttö- ja ostotiedot sekä markkinoinnin ja viestinnän toteutustiedot eri asiointikanavissa, kuten verkkopalveluissa.
•    Palvelujen käytön yhteydessä syntyneet tiedot ja kuvat
•    Rekisteröidyn itse tuottama sisältö kuten asiakaspalaute sekä hänen itsestään antamat lisätiedot kuten asiakkuuteen liittyvät toiveet, tyytyväisyystiedot, kiinnostuksen kohteet, harrastustiedot tai muut vastaavat tiedot.
•    Rekisteröidyn toivomia ja käyttämiä palveluita maksutietoineen.
•    Tietoa henkilöistä, jotka ovat hoitaneet rekisteröityä. Ammattihenkilöitä, palveluita ja muita seikkoja koskevia muita toivomuksia tai muistiinpanoja.
•    Kieltoja, rajoituksia, suostumuksia ja muita valintoja.
•    Evästeiden ja muiden palvelun käyttöä kuvaavien tietojen avulla saatava informaatio verkkoselailusta voidaan tallentaa palvelun käytön seuranta- ja kehittämistarkoituksiin. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi käynnin kellonaika, vieraillut sivut, käytetty selaintyyppi, verkko-osoite, josta käyttäjä on tullut verkkosivulle sekä palvelin, jolta käyttäjä on tullut verkkosivulle.
•    Tiedon käsittelyyn liittyviä tietoja, kuten tallennuspäivämäärä ja tietolähde.

6. REKISTERIN TIETOLÄHTEET
Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteyteen GLOSS Hammashoitopalveluihin. Keräämme tietoja sopimuksenteon yhteydessä, asiakkaan rekisteröityessä tai kun asiakas käyttää GLOSS Hammashoitopalveluiden palveluja. Keräämme siis henkilötiedot asiakkailta itseltään. Seuraamme myös evästeitä ja käyttäjän vierailu GLOSS Hammashoitopalveluiden sivuilla jättää jäljen, IP-osoitteen.

7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EUROOPAN UNIONIN TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Asiakastietoja ei luovuteta GLOSS Hammashoitopalveluiden tai sen lukuun toimivien palveluiden ja viestinnän tuotantoon, kehittämiseen tai ylläpitoon osallistuvien tahojen ulkopuolelle muuten kuin sopimuksen, erillisen suostumuksen ja/tai nimenomaisten säädösten mukaan. Asiakastietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, muun muassa Yhdysvaltoihin tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

8. REKISTERIEN SUOJAUS JA HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Kunnioitamme henkilötietojen luottamuksellisuutta. Rekisterit on talletettu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy GLOSS Hammashoitopalveluiden valtuuttamilla henkilöillä. Mahdollinen manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain erikseen oikeuden saaneilla henkilöillä. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään.

9. REKISTERÖIDYN OIKEUDET
Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisessa GLOSS Hammashoitopalveluiden lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voi halutessaan estää suorapostitukset jatkossa. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:
•    saada tieto henkilötietojen käsittelystä;
•    saada pääsy omiin tietoihin ja tarkastaa itseään koskevat käsittelemämme henkilötiedot;
•    vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
•    vaatia henkilötietojen poistamista;
•    peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin henkilötietojen käsittely perustuu annettuun suostumukseen;
•    vastustaa henkilötietojen käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella siltä osin kuin henkilötietojen käsittelyperusteena on oikeutettu etumme;
•    ja vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista.

Voimme pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöä ja varmentamaan henkilöllisyys ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella. Rekisteröidyllä on myös aina oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikka sijaitsee, mikäli katsoo, että emme ole käsitelleet henkilötietoja soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

10. YHTEYDENOTOT
Sinun tulee lähettää oikeuksiasi koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:
GLOSS Hammashoitopalvelut Oy
Snellmaninkatu 19-21 A 13 00170 HELSINKI
asiakaspalvelu@glosshymy.fi

GLOSS Hammashoitopalvelut vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

11. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN
Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.11.2016 alkaen.

Verkkokauppa

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy
Snellmaninkatu 19-21 A
00170 Helsinki

010 387 8270
info@glosshymy.fi
www.glosshymy.fi
2183967-3

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua täällä.

Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät Klarna Checkout -palvelussa. Kun olet syöttänyt Checkout-palvelulle maksutiedot, jäljelle jäävät ne maksutavat, jotka ovat sinun kohdalla mahdollisia. Oletusmaksuvaihtoehtona on aina lasku, kun se on mahdollista. Voit vaivatta muuttaa maksutapaa vaikkapa kortti- tai verkkopankkimaksuksi "OSTA"-painiketta painettuasi, jos nämä vaihtoehdot eivät ole alunperin olleet tarjolla. Mikäli et syötä henkilötunnusta järjestelmään, niin tällöin vain korttimaksu ja verkkopankkimaksu ovat mahdollisia.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt GLOSS verkkokauppa yleiset ehdot.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus ja ota se mukaan tullessasi GLOSSille hammashoitoon.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy
Snellmaninkatu 19-21 A
00170 Helsinki

010 387 8270
info@glosshymy.fi
www.glosshymy.fi
2183967-3

Toimitustavat

Tilauksista tulee sähköposti vahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ostaessasi hammashoitopalvelun verkkokaupasta toimi seuraavasti:
1. Maksutapahtuman jälkeen siirry GLOSSin ajanvarauspalveluun
2. Varaa itsellesi sopiva aika, kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa
3. Saat verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ota vahvistus mukaan saapuessasi hammashoitoon

Lahjakortin toimitus
Toimitamme lahjakortin postitse 1–7 arkipäivän kuluessa suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen, toimituskulu 2,00 €. Mikäli toimitustavaksi on valittu sähköposti, toimitetaan lahjakortti seuraavan arkipäivän aikana pdf-liitetiedostona tulostusta varten, tällöin ei peritä toimituskulua. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Lahjakortin sisältö ja voimassaolo
Voimassa oleva lahjakortti toimii maksuvälineenä lahjakortissa ilmoitettuun palveluun ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Palvelun sisältö on kuvattu GLOSS verkkokaupassa sekä GLOSSin verkkosivuilla. Lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa. Vastaamme mielellään mahdollisiin kysymyksiin info@glosshymy.fi tai puhelimitse 010  387 8270. Lahjakortti on voimassa 6 kk sen ostopäivästä.

Tarjoukset ja alennuskoodit
Tarjoukset ovat voimassa vain ilmoitetun ajan. Tarjouksia ei voi yhdistää toisiin tarjouksiin ellei niin erikseen mainita.

Peruutusoikeus
Kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus kuluttajan ja palveluntarjoajan välisessä etämyynnissä. Kun kuluttaja peruuttaa etämyynnistä syntyneen sopimuksen niin kuluttajan on vastattava palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Palauttamiskustannuksina veloitamme 10% tehdyn tilauksen loppusummasta. Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja toimitettava sähköpostitse info@glosshymy.fi ennen peruuttamisajan päättymistä. Ilmoituksessa on mainittava seuraavat asiat:
- mitä peruuttamisilmoitus koskee
- tilauksen päivämäärä ja tilauksen numero
- kuluttajan nimi
- kuluttajan osoite
- kuluttajan puhelinnumero

Lahjakortin ostajalla on niin ikään oikeus peruuttaa GLOSS verkkokaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa. Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty. Peruutusoikeutta ei myöskään ole, jos palvelun ajankohta on varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruuttamisen yhteydessä. GLOSS Hammashoitopalvelut suorittaa mahdolliset hyvitykset ostajan ilmoittamalle pankkitilille kuukauden kuluessa peruutuksen vastaanottamisesta.


Ajanvarauksia sitoo GLOSS Hammashoitopalveluiden ajanvarauksen peruutusehdot:
Ajanvarauksen peruutukset ilman veloitusta 48 tuntia ennen varatun hoitoajan alkamista. Alle 48 tuntia hoitoajan alkamisesta tehdystä ajanvarauksen peruutuksesta tai siirrosta veloitetaan 50% varatun hoitotoimenpiteen hinnasta. Alle 24 tuntia hoitoajan alkamisesta tehdystä ajanvarauksen peruutuksesta tai siirrosta tai peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan varatun hoitotoimenpiteen hinta täysimääräisesti.

Lahjakortin vaihto ja takaisinlunastus
Käyttämätön lahjakortti voidaan sen voimassaoloaikana vaihtaa toiseen samanhintaiseen tai halvempaan GLOSS Hammashoitopalveluiden lahjakorttiin. Ostajan tai lahjakortin saajan on palautettava lahjakortti vaihtopyynnön yhteydessä. GLOSS Hammashoitopalvelut ei palauta alkuperäisen lahjakortin ja uuden lahjakortin nimellisarvojen mahdollista erotusta. Lahjakortin vaihto ei muuta lahjakortin alkuperäistä voimassaoloaikaa. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio
Reklaamatio sähköpostitse info@glosshymy.fi tai puhelimitse 010 387 8270.

Asiakastiedot
Asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Force Majeure
 
Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.